Programma’s

 

A
A
A

Maatwerk

Programma’s zijn, in tegenstelling tot onze opleidingen, voor u en voor uw organisatie op maat gemaakt. Met als voordeel: geen mensen van buitenaf, alle deelnemers spreken na afloop dezelfde taal en hebben dezelfde kennis en ervaringen.
Het ontwikkelen van een goed reputatiebeleid, gebaseerd op gemeenschappelijke waarden, is een must voor een moderne onderneming.
Onze adviseurs helpen u er graag bij.

‘Zeg wat je ziet’

In 2015 hebben wij een programma: ‘Zeg wat je ziet’ ontwikkeld. Een door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) verplichte en geaccrediteerde nascholing. Echter, een juiste opvolging laat nog op zich wachten.
Als accountant kun je namelijk wel ‘zeggen wat je ziet’ maar als je vervolgens daarmee de opdrachtgever in een negatief daglicht plaatst, of nog erger, deze opdrachtgever verliest dan is de bereidheid om ’te zeggen wat je ziet’ niet altijd vanzelfsprekend aanwezig.

‘Het excellente team met een positieve reputatie’

In 2016 hebben wij een programma ‘Het excellente team’ ontwikkeld. Hierin werken we met een groepscontract en een gedeelde waarden die het team door alle fasen van excellentie leidt.
Dit succesvolle programma is door de teams van een grote Arbodienst met veel enthousiasme bij ons gevolgd.

Wilt u ook deelnemen aan dit programma? Wenst u meer informatie omtrent dit programma?
Neem dan contact met ons op!